NaslovnicaVijestiPOSLJEDNJA DVA KOLA LIGE PRVAKA: Što je Dinamo Zagrebu potrebno da prođe...

POSLJEDNJA DVA KOLA LIGE PRVAKA: Što je Dinamo Zagrebu potrebno da prođe dalje?

Dinamo je sinoć na Maksimiru do 93. minute protiv Shakhtara vodio sa 3-1, ali su upropastili šansu i primili dva gola do 98. minute, te tako remizirali sa 3-3.

POSLJEDNJA DVA KOLA

Dinamo Zagreb je bio pred velikom pobjedom i zaista nitko nije mogao da vjeruje da na kraju utakmice nisu osvojili sva tri boda. Dinamo bi sa pobjedom bio na korak od osmine finala, što bi bilo povijesno za hrvatskog prvaka.

Međutim, taj remi je zakomplikovao stvari nakon što sada timovi imaju po pet bodova u skupini. U posljednja dva kola Dinamo gostuje kod Atalante i dočekuje Manchester Cityja, dok Shakhtar gostuje kod Manchester Cityja, a dočekuje Atalantu.

S obzirom da je utakmica u Ukrajini završena sa rezultatom od 2-2, sada Shakhtar ima bolji međusobni omjer, što će im itekako značiti ako budu imali isto bodova nakon posljednje utakmice u skupinama.

Dinamo Zagreb sada mora ići na pobjedu u obje utakmice, te se u tom periodu moraju nadati kiksu Shakhtara. U slučaju da Shakhtar upiše dvije pobjede u posljednja dva kola, Dinamo Zagreb neće proći dalje.

Dinamo bi mogao naći utjehu u trećoj poziciji koja vodi u Europsku ligu ukoliko završe na toj poziciji naravno. Međutim, sigurno je mnogo tih kalkulacija u igri i možemo slobodno reći da sada Shakhtar diktira i ima sve u svojim rukama. Dinamo sada mora ostvariti pobjede i čekati kiks ukrajniskog tima.

Koeficijenti za utakmicu protiv Atalante u gostima su već izašli i pobjeda na Dinamo Zagreb iznosi čak 5.00, što nije nemoguće, jer su ih već pobijedili kod kuće sa 4-0. Atalanta igra očajno u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!