NaslovnicaVijestiPOSLJEDNJI DAN PRIJELAZNOG ROKA: Chelsea ponudio zvijezdu Juventusu!

POSLJEDNJI DAN PRIJELAZNOG ROKA: Chelsea ponudio zvijezdu Juventusu!

Posljednji dan je prijelaznog roka, a za Engleske klubove se završava u 18 sati. U ovim posljednjim trenucima, Chelsea je ponudio svoju zvijezdu Staroj dami! Juventusu je ponuđena prilika da potpiše braniča Chelseaja Gary Cahilla nakon neuspjelog pokušaja potpisivanja Bruno Alvesa kako bi zamijenio ozlijeđenog Giorgia Chiellinija.

Posljednji dan

Bianconeri očajnički trebaju obrambeno pojačanje nakon vijesti o Chiellinijevoj nedavnoj ozljedi, zajedno sa nedavnim odlaskom Medhi Benatije.

Juventus je promatrao Parminog Bruno Alvesa kao katkoročno rješenje njihovih problema, ali klub do sada nije bio u stanju uvjeriti sportskog direktora Danielea Faggiana da proda 37-godišnjeg braniča.

Kao rezultat toga, Alfredo Pedulla izvještava da je branič Chelseaja Cahill predložen Juventusu prije isteka prijelaznog roka ovog siječnja.

Smatra se da je 33-godišnjak višak pprema zahtjevima na Stamford Bridgeu nakon dolaska Maurizio Sarrija, a Talijan je favoriziriao kombinaciju Antonio Rudigera i Davida Luiza u srcu njihove obrane.

Juventus je već ranije pratio Andreasa Christensena, koji je također nesiguran u svoje mjesto u trenutnoj ekipi Chelseaja, ali Cahill je taj koji je ponuđen Bianconerima ovog mjeseca.

Tvrdi se da će Juventus napraviti posljednji pokušaj potpisivanja Alvesa iz Parme prije nego skrenu pozornost na drugog igrača, ali šef kluba Faggiano ostaje uvjeren da će bivša zvijezda Rangersa i Porta produžiti svoj ugovor na stadionu Ennio Tardini.

Ako ne uspiju uvjeriti Parmu da unovči braniča, možda će ipak smatrati da je Cahill prava opcija za njih u ovom trenutku, ako i dalje očajnički žele pojačati svoju obranu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!