NaslovnicaVijestiPosljednji ugovor: Wayne Rooney će sljedeće sezone igrati u Los Angelesu?

Posljednji ugovor: Wayne Rooney će sljedeće sezone igrati u Los Angelesu?

Vlasnik američkog nogometnog kluba Los Angeles Tom Penn rekao je da 2018. godine namjerava dovesti kapetana Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske Waynea Rooneya. Prethodnih nedelja mediji su spekulirali da će Rooney napustiti Old Trafford pošto je izgubio mjesto u momčadi kod trenera Josea Mourinha, a to bi vjerojatno bio posljednji ugovor u karijeri za engleskog nogometaša.

waynerooneyenglandvscotlandfifa2018d6vs8fnap5yx-640-x-427

Rooneyev vjerojatno posljednji ugovor s Unitedom istječe 2019. godine. Kapetan Engleske je ovog ljeta odbio ponudu Pekinga prijeći u kinesku Super ligu.

Nogometni klub Los Angeles će za dvije godine debitirati u MLS ligi i unatoč Rooneyevoj namjeri da ostane u Unitedu, Penn je rekao da je tridesetjednogodišnji napadač prva želja uprave kluba.

“Wayne Rooney je primjer kakvog igrača želimo da dovedemo u Los Angeles. On je jedno od 10 imena koje tražimo, ali trenutno smo daleko od dovođenja bilo koga. Do prve utakmice u MLS ligi imamo još 18 mjeseci i vidjet ćemo da li su nogometaši Rooneyevog statusa i reputacije zainteresirani. Želimo biti ravnopravni s konkurencijom pa je važno da privučemo igrače koji su svjetski poznati”, rekao je Penn, prenio je Skaj Sports.

Rooney neće večeras igrati za Englesku u prijateljskoj utakmici protiv Španjolske zbog lakše ozljede koljena. Njega će pregledati liječnici Uniteda prije nego što donesu odluku da li će u nedjelju moći igrati protiv Arsenala na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!