NaslovnicaVijestiPostaje jedan od najplaćenijih trenera na svijetu?! Zlatko Dalić dobio NEVJEROVATNU ponudu!

Postaje jedan od najplaćenijih trenera na svijetu?! Zlatko Dalić dobio NEVJEROVATNU ponudu!

Ako bi hrvatski trener i selektor reprezentacije Hrvatske, Zlatko Dalić, kojim slučajem prihvatio najnoviju ponudu koja je stigla na njegovu adresu, pretekao bi trenera Bayerna, Niku Kovača, koji dobiva šest milijuna eura po sezoni i ubjedljivo postao najplaćeniji hrvatski stručnjak.

problem u reprezentaciji Hrvatske

Ovu vijest je objavio eminentni hrvatski list “Sportke noovosti” koje se pozivaju na pouzdane i potvrđene izvore koji govore kako Dalić na stolu ima nevjerovatnu ponudu. Ponuda dolazi iz Kine, a klub iz prve kineske lige “Srebrenom” treneru sa ovogodišnjeg Mundiala nudi nevjerovatne uslove za rad u njihovom klubu.

>> POCHETTINO KRITIKOVAO ZVIJEZDU: Evo koji igrač Tottenham Hotspura je kriv za poraz protiv Barcelone!

Ime kluba javnosti još uvijek nije poznata, a nepoznati klub je navodno Daliću za trogodišnji ugovor ponudio nevjerovatnih 30 miliona. 10 milona po sezoni!

Iako je Dalić nedavno obnovio ugovor s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS) koji sada važi sve do 2020. godine, zbog čega je ranije i odbio brojne ponude, posebno s Istoka, još uvijek nije poznato da li će nova kineska ponuda promjeniti mišljenje Dalića koji bi tako mogao napustiti kormilo reprezentacije.

[su_live_koeficijenti]

Dalić je inače dugi niz godina radio u Saudijskoj Arabiji, te mu takve i slične ponude nisu nepoznanica. Poznato je da se i na Bliskom Istoku plate trenera penju do vrtoglavih cifri.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!