NaslovnicaVijestiPOSTAJE NAJPLAĆENIJI SRPSKI NOGOMETAŠ: Prijović od Al Ittihada dobio ponudu koja se...

POSTAJE NAJPLAĆENIJI SRPSKI NOGOMETAŠ: Prijović od Al Ittihada dobio ponudu koja se ne odbija!

Al Ittihad, klub iz Saudijske Arabije, koji ima velike probleme u domaćem prvenstvu ove sezone, nudi srpskom reprezentativcu ugovor koji će teško odbiti.

Al Ittihad se smatra jednim od najvećih klubova u Saudijskoj Arabiji, pa je potpuno neprihvatljivo da klub ove veličine u ovoj sezoni vodi borbu za opstanak u prvoj ligi. Tim predvodi bivši hrvatski selektor Slaven Bilić, svoj posao na klupi želi spasiti skupim pojačanjima, a grčki mediji izvješćuju da je se Al Ittihad skoncentrisao na srpskog reprezentzativnog nogometaša Aleksandra Prijovića, koji je trenutno član najboljeg grčkog tima PAOK-a iz Soluna.

KONAČNO PRONAŠLI DEFANZIVCA: Manchester United će aktivirati otkupnu klauzulu zvijezde iz Serije A!

Prijović je navodno već dobioo ponudu iz snova, prema kojoj je Al Itihad spreman za njega izdvojiti mjesečna primanja od 450 tisuća eura, a ugovor bi trebao biti potpisan na čak četiri i pol godine, što znači da bi u to vrijeme u Saudijskoj Arabiji mogao zaraditi čak 25 milijuna eura.

Očekuje se da će njegov klub također dobiti “ponudu iz snova”, budući da je Al Itihad spreman aktivirati Prijovićevu klauzulu o otkupu, koja iznosi 10 milijuna eura. Ako Prijović prihvati ponudu, postao bi daleko najskuplji nogometaš u povijesti koji je napustio redove PAOK-a.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!