NaslovnicaVijestiPostigao 26 golova u 50 nastupa za Redse: Real Madrid stupio u...

Postigao 26 golova u 50 nastupa za Redse: Real Madrid stupio u kontakt sa predstavnicima zvijezde Liverpoola!

Real Madrid je navodno stupio u kontakt s predstavnicima Sadio Manea, koji se našao kao gglavna meta Los Blancosa.

Napadač Senegala bio je u senzacionalnoj formi 2018/19, postigavši ​​26 golova u 50 nastupa u svim natjecanjima, dok je Liverpool osvojio šesti europski kup i završio na drugom mjestu u jednoj od najvećih utrka naslova Premier lige u povijesti.

Nastavio je tamo gdje je stao i ove sezone je već postigao 14 golova za Redse, koji imaju 13 bodova više na vrhu tabele i na putu su da konačno osvoje Premier ligu.

Mane, koji je 2019. godine završio na četvrtom mjestu na Ballon d’Or ljestvici i bio je Lionel Messijev izbor za nagradu, sastavni je dio svih nedavnih uspjeha svjetskih prvaka Jurgena Kloppa.

Prema Le10 Sportu, Real je bio u kontaktu s Maneovim agentima dok preispituju ljetni transfer i žele spojiti bivšeg čovjeka iz Southamptona s talismanom Karimom Benzemom u napadu.

Tek onda bi Real Madrid zaista imao jedan od najboljih napada u europi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!