NaslovnicaVijestiPOSTIGAO ČAK ČETIRI GOLA PROTIV LIVERPOOLA: Sada se za njega bore najbolji...

POSTIGAO ČAK ČETIRI GOLA PROTIV LIVERPOOLA: Sada se za njega bore najbolji klubovi u Engleskoj!

Prema Mirroru, najbolji klubovi iz Premier lige pozorno prate uzbudljivog talenta West Bromwich Albiona Jovan Malcolma nakon njegove senzacionalne forme u ekipu do 18 godina.

POSTIGAO ČAK ČETIRI

Arsenal, Liverpool, Manchester Uniteda i Manchester City su sve pozorniji na talentiranog napdača koji je nedavno postigao četiri gola za West Brom u pobjedi od 6-3 protiv Liverpoolove mlađe momčadi do 18 godina.

Malcolm ima sedam golova u pet utakmica za omladinsku ekipu. West Brom brzo postaje plodno tlo za najbolje talente u zemlji.

Napadač Louie Barry je napravio povijest ovog ljeta kada je postiao prvi Englez koji se pridružio Barceloninoj famoznoj i svjetski poznatoj akademiji La Masia.

Bivši as Arsenala Marcus McGuane se također pridružio katalonskim divovima prije nekoliko godina, ali potpisan je posebno za Barcelonin B tim.

Obećavajući napadač Morgan Rogers također je ovog ljeta kupljen za veliki novac od strane Manchester Cityja.

The Sun je također izvijestio da je Malcolmov parntner, Rico Richards, također praćen od strane velikih ekipa nakon impresivnog starta sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!