NaslovnicaVijestiPOTPISUJE NOVI UGOVOR: Ole Gunnar Solskjaer uspio nagovoriti zvijezdu Uniteda na ostanak...

POTPISUJE NOVI UGOVOR: Ole Gunnar Solskjaer uspio nagovoriti zvijezdu Uniteda na ostanak u klubu!

Prema pisanju engleskih medija, novi privremeni trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer uspio je uvjeriti jednu od najvećih zvijezda tima Andera Herreru na ostanak na Old Traffordu, te potpis novog ugovora.

Herrera ostaje u Manchester Unitedu

Španjolski reprezentativac je u dresu ‘Crvenih vragova’ odigrao preko 150 utakmica u protekle četiri godine, odnosno otkako je stigao u klub iz Athletic Bilbaa u ljeto 2014. godine. Njegov trenutni ugovor ističe na kraju sezone, te je početkom ovog zimskog prelaznog roka dobio dozvolu da pregovara sa drugim klubovima.

Iako su iz njegovog bivšeg kluba Bilbaa potvrdili kako postoji interes za ponovno dovođenje 29-godišnjaka, engleske novine The Sun pišu kako će on uskoro staviti potpis na novi ugovor. U izvješću piše kako ga je upravo novi trener, legendarni Solskjaer uspio nagovoriti da ostane na Old Traffordu, te da još uvijek ima štošta ponuditi timu.

Herrera je nastupio u sve četiri utakmice u Premier ligi otkako je Jose Mourinho dobio otkaz, a Solskjaer smatra kako je on vrlo važan dio tima. Sportski direktor Athletic Bilbaa Rafo Alkorta dao je zanimljiv intervjuu za Cadenu Ser, u kojem je potvrdio kako su Baskijci zainteresovani za postizanje dogovora sa Unitedom oko mogućeg povratka veznjaka.

Naime, rekao je: “Zainteresovani smo za Javija Martineza, Ibaija Gomeza, Andera Herreru i Llorentea. Očito je da nas zanima svaki igrač koji može igrati za Athletico. Nikad nije lako dogovoriti transfer, ali smo zainteresovani za dovođenje onih koji mogu doći kod nas. Još uvijek ne pregovaramo oko tih transfera, počet ćemo u utorak i vidjet ćemo što se može učiniti.”

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!