NaslovnicaVijestiPOTPISUJE UGOVOR U SLJEDEĆA 24 SATA: Novi menadžer Chelseaja će bukvalno živjeti...

POTPISUJE UGOVOR U SLJEDEĆA 24 SATA: Novi menadžer Chelseaja će bukvalno živjeti na trening terenu! EKSTREMNE MJERE!

Potpisuje ugovor u sljedeća 24 sata. Novi menadžer Chelseaja će bukvalno živjeti na trening terenu! Menadžerska situacija Chelseaja još uvijek nije službeno razvrstana.

Potpisuje ugovor

Dani Antonio Contea su već neko vrijeme odbrojani i bilo bi veliko iznenađenje ako bi talijanski stručnjak ostao u Chelseaju u 2018/19 sezoni.

I samo je jedno ime koje se spominje kao njegovog nasljednika, zemljaka Mauricio Sarrija.

Izgradio je svoje ime u Napoliju, a njegov uzbudljiv stil nogometa gotovo je zaradio Napoliju prvi naslov Serije A od razdoblja Diego Maradone.

Radoholičar koji bi mogao izvući najbolje iz igrača koje ima na raspolaganju, Sarri bi mogao biti savršen čovjek koji će još jednom napraviti od Chelseaja ekipu koja će se boriti za titulu.

I ispostavilo se da je spreman poduzeti neke prilično ekstremne mjere prilikom dolaska.

Kao što je izvijestio Daily Mail, Sarri će svoje vrijeme u klubu zapravo započeti tako što će živjeti na trening terenu u Cobhamu.

Odatle će početi preoblikovati svoju momčad i očekuje se da će konačno potpisati svoj ugovor od dvije godine u sljedeća 24 sata.

Nikada nismo čuli za takvu predanost. Prema izvještaju, zapravo postoji kuća unutar trening kampa, tako da Sarri barem neće spavati u svom uredu.

Ako se bilo koji navijač pita kakakv je to menadžer Sarri, ovo je savršen prikaz njega i njegove radoholičnosti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!