NaslovnicaVijestiPotpredsjednik meksičkog kluba: Manchester United je poslao ponudu za našeg igrača!

Potpredsjednik meksičkog kluba: Manchester United je poslao ponudu za našeg igrača!

Potpredsjednik meksičke Pachuce, Andres Fassi, potvrio je da je Manchester United poslao ponudu za mladog talenta Hirvinga Lozana.

Mourinho Manchester United

20-godišnji Lozano postigao je četiri gola u Aperturi ove sezone i ukupno stvorio 24 prilike, te je pozvan u reprezentaciju za jubilarnu Copa Americu, koja se trenutno održava u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon odlične forme povezivan je sa mnoštovom klubova, a Fassi je potvrdio da je Manchester United najbliži njegovom potpisu. On je također dodao da Pachuca uvijek namjerava zadržati svoje najbolje igrače, ali i da je uvijek imala dobar odnos sa europskim klubovima.

Povodom interesa Manchester Uniteda, Fassi je rekao: “Bilo je ponuda od strane Manchester Uniteda, ali ima vremena da odlučimo o budućnosti Hirvinga Lozana.”

“Pachuca već nekoliko godina ima odličan odnos sa mnogim timovima iz Engleske, Portugala, Španjolske, Francuske, Italije i Njemačke. Postoje i neki dogovori koji omogućuju igraču da nastavi karijeru u Europi u budućnosti.”

United je i u prošlosti kupovao igrače iz Meksika, a među posljednjima na otok je preselio Javier Hernandez iz Chivasa. Crveni đavoli su nedavno imenovali Josea Mourinha za novog trenera, a od njega se još uvijek očekuje i prvo pojačanje.

Ove sezone je Manchester United završio tek na petoj poziciji u Premier ligi, te će sljedeće sezone igrati u Europa ligi.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!