NaslovnicaVijestiPotterov odlazak iz Chelseaja: Najskuplji otkaz u povijesti nogometa

Potterov odlazak iz Chelseaja: Najskuplji otkaz u povijesti nogometa

Nakon manje od sedam mjeseci provedenih na klupi Chelseaja, menadžer Graham Potter je dobio otkaz. Preuzeo je klub u rujnu prošle godine kao zamjena za Thomasa Tuchela, ali je nakon samo 31 utakmice ostvario 12 pobjeda, 8 remija i 11 poraza. Chelsea bi zbog ove odluke mogao platiti rekordnu naknadu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon subotnjeg poraza od Aston Ville (0:2), menadžer Graham Potter je smijenjen s pozicije u Chelseaju. Taj poraz ih je gurnuo na 11. mjesto na ljestvici, a momčad za koju igra hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić sve je dalje od plasmana u Ligu prvaka.

Kada je riječ o preuzimanju Chelseajeve klupe, često se spominju imena Mauricija Pochettina, Zinedinea Zidanea, Marca Silve i Juliana Nagelsmanna kao moguće kandidate. Međutim, prije nego što se odluče za novog trenera, londonski klub mora riješiti odlazak Grahama Pottera s kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

Prema izvještaju Sky Sportsa, Chelsea i Potter postigli su dogovor, a klub neće morati isplatiti ogromnu otpremninu za otkaz. Prema procjenama, otpuštanje Pottera, koji je primao 12 milijuna funti godišnje (oko 13,65 milijuna eura), koštalo bi klub oko 50 milijuna funti (oko 57 milijuna eura).

Iako Chelsea neće morati platiti ogromnu otpremninu, Potter će dobiti kompenzaciju od 21,5 milijuna funti (oko 24,5 milijuna eura), što je prema izvještajima engleskih medija svjetski rekord za otkaz trenera.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!