NaslovnicaVijestiPOTVRDA DA ODLAZI U UNITED: Massimiliano Allegri nagovijestio kako bi uskoro mogao...

POTVRDA DA ODLAZI U UNITED: Massimiliano Allegri nagovijestio kako bi uskoro mogao doći na Old Trafford!

Bivši trener Juventusa Massimiliano Allegri danas je dao zanimljiv intervjuu u kojem je nagovijestio kako bi uskoro mogao doći u Manchester United, sa kojim se povezuje u posljednje vrijeme.

Allegri najavio dolazak u Manchester United

Talijanski stručnjak je bez posla otkako je napustio klupu Juventusa krajem prošle sezone, a u posljednjih nekoliko dana ne prestaju špekulacije kako će uskoro na Old Traffordu zamijeniti Ole Gunnara Solskjaera.

‘Crveni vragovi’ su imali razočaravajuć start u novoj sezoni, te je nad Ole Gunnarom Solskjaerom trenutno veliki pritisak. Norvežanin bi, kako izvještavaju engleski mediji, mogao dobiti otkaz već u nedjelju, ukoliko njegov tim izgubi kod kuće protiv velikog rivala Liverpoola.

S druge strane, Allegri je na pitanje novinara poljskih novina Przeglad Sportowy da li bi uskoro mogao zaista preuzeti Manchester United odgovorio na jako zanimljiv način. Naime, on je odbio potvrditi te špekulacije, ali je dodao kako trenutno uči engleski jezik. Rekao je kratko: “Za sada slabo govorim engleski, ali ga učim.”

Iako engleski mediji još uvijek nisu objavili ništa konkretno, talijanski Tuttosport je prije nekoliko dana objavio informaciju kako je Massimiliano već započeo razgovore sa upravom Manchester Uniteda, te da bi njegov dolazak trebao biti potvrđen u narednih nekoliko tjedana.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!