NaslovnicaVijestiPotvrda stigla iz Španije: Nogometaš Dinama na meti Barcelone!

Potvrda stigla iz Španije: Nogometaš Dinama na meti Barcelone!

Katalonski sportski dnevni list Sport izvijestio je da je Barcelona zainteresirana za kupnju jednog od naajvažnijih nogometaša Dinama iz Zagreb, ali problem u transferu mogla bi predstavljati cijena.

Barcelona svim silama pokušava da Dani Olma vrati u klub, a ekskluzivnu vijest je prenio dobro obavješteni katalonski sportski dnevni list Sport, koji je posebno specializovan za događaje u Barceloni.

BARCELONA DOBILA ODLIČNE VIJESTI: Zvijezda već počela tražiti kuću u Barceloni!

Olmo, koji je nedavno napunio tek 20 godina, došao je u Hrvatsku upravo iz Barcelone u 2014. godine, a posljednjih godina napravio je veliki napredak u svojoj karijeri i danas je jedan od najvažnijih članova hrvatskog prvaka. Prije nekoliko mjeseci u Hrvatskoj se pojavila vijest kako bi Olmo mogao zaigrati za hrvatsku reprezentaciju, ali to se, kako sada stvari stoje, neće dogoditi.

Olmo će u narednom periodu bidi glavni “transfer adut” Dinama, ali pitanje je hoće li se doista vratiti u Barcelonu. Vijest koju je prenio Sport ipak treba uzeti sa rezervom jer malo je nerealno očekivati da bi Olmo odmah konkurisao za igranje u katalonskom gigantu.

Sport također navodi da je za Olma također zainteresirano i mnoge drugih europskih klubova, ali problem je finnasijske prirode jer Dinamo za svog dragulja traži ni manje ni više, 25 miliona eura.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!