NaslovnicaVijestiPOTVRDA TRANSFERA? Evo što je Aubameyang rekao o dolasku Nicolasa Pepea u...

POTVRDA TRANSFERA? Evo što je Aubameyang rekao o dolasku Nicolasa Pepea u Arsenal!

Napadač i zvijezda Arsenala Pierre-Emerick Aubameyang otkrio je kako se nada da će Nicolas Pepe, koji se u posljednjih nekoliko dana povezuje sa dolaskom na Emirates, što prije potpisati za njegov klub i pridružiti se ostatku tima.

Aubameyang pohvalio Pepea

Reprezentativac Gabona je pohvalio napadača Lillea nakon prijateljske utakmice protiv francuskog drugoligaša Angera, koja je završena rezultatom 1-1.

Kako je izvijestio BBC Sport, ‘Topnici’ su sve dogovorili sa čelnicima Lillea, a cijeli transfer bi trebao iznositi oko 75 miliona eura, s tim da će se isplata izvršiti u nekoliko rata. Aubameyang je ovu izjavu dao samo nekoliko dana nakon što se na društvenim mrežama pojavio video u kojem Pepe pozira u novom dresu Arsenala.

Rekao je: “Uvijek je jako dobro čuti da se tako sjajni igrači povezuju sa dolaskom u ovako veliki klub. Nadam se da će potpisati što prije, i da će se to brzo završiti. Čekamo ga svi.”

24-godišnjak je impresionirao nogometnu javnost svojim nastupima prošle sezone, u kojoj je postigao 22 gola i podijelio 11 asistencija u francuskom prvenstvu, gdje je njegov tim završio na drugom mjestu. Ukoliko do transfera zaista dođe, nema sumnje kako bi napad Arsenala s njim, Lacazetteom i Aubameyangom bio jedan od najboljih u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!