NaslovnicaVijestiPotvrđen prvi slučaj koronavirusa u hrvatskom nogometu!

Potvrđen prvi slučaj koronavirusa u hrvatskom nogometu!

Evo nam i prvo slučaja koronavirusa u hrvatskom nogometu. Naime, radi se o Domagoju Kurtoviću koji sudi već tri godine u drugoj hrvatskoj ligi. Domagoj je objavio kako je pozitivan na koronavirus i to je zvanično prvi slučaj u hrvatskom nogometu.

Potvrđen prvi slučaj

U ovom trenutku se Domagoj Kurtović nalazi u izolaciji i dobro se osjeća. U narednih 15 dana će postupati prema uputama epidemiologa, dok su svi sa kojima je bio u kontaktu trenutno u samoizolaciji.

“Dragi moji prijatelji, želio bi vas obavijestiti da sam pozitivan na koronavirus. Trenutno sam u karanteni i postupam prema uputama epidemiologa. Svi bliski kontakti su obaviješteni i trenutno su u samoizolaciji. Dobro se osjećam, čuvajte se i ostanite negativni”, na Facebooku je napisao sudac iz druge hrvatske nogometne lige.

Ranije je prije nastavka lige urađeno 350 testova od kojih su svi bili negativni.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!