NaslovnicaVijestiPotvrđena momčad Barcelone protiv Villarreala! Da li će Valverde odmoriti Messija?

Potvrđena momčad Barcelone protiv Villarreala! Da li će Valverde odmoriti Messija?

Potvrđena momčad Barcelone protiv Villarreala! Da li će Valverde odmoriti Messija? Barcelona se suočava sa Villarrealom u utorak navečer i žele pojačati svoj utjecaj na naslov La Lige sa još jednom pobjedom.

Potvrđena momčad Barcelone

Katalonski divovi se nalaze sa deset bodova prednosti na vrhu tabele, sa samo još 10 utakmica preostalih do kraja sezone, tako da bi pobjeda sredinom tjedna zasigurno bila još jedan veliki korak prema obrani njihove krune.

Međutim, oni u subotu imaju veliki sukob sa rivalima u utrci za naslov, Atletico Madridom, dok se sljedeći tjedan vraćaju u akciju Lige prvaka, kada se u prvom kolu budu suočili sa Manchester Unitedom.

Zbog toga je utakmica protiv Villarreala savršena prilika za trenera Ernesta Valverdea da odmori ključne igrače i napravi neke rotacije kako bi drugima pružio priliku da impresioniraju.

Posebno su zahtijevali da talisman Lionel Messi bude odmoren kako bi ga održao svježim i čistim od ozljeda u tako presudno doba sezone.

Međutim, Valverde se na to obratio na konferenciji za novinare u ponedjeljak prije utakmice i ostao je skroman o tome hoće li ikona Barcelone dobiti priliku za odmor prije vikenda.

“Nikada ne postoji priklada scenarij za odmor igrača kao što je Leo, ali vidjet ćemo sutra”, kazao je Valverde u ponedjeljak, kako je istaknuo Mundo Deportivo.

31-godišnji Messi je postigao 41 gol i 21 asistenciju u 38 nastupa na svim natjecanjima do sada ove sezone i tako sa jedne strane je lako razumjeti Valverdea što neće da ga odmori i riskira pad bodova.

Međutim, španjolski taktičar zasigurno mora pogledati veću sliku, a odmor Messija za ovaj susret bi ga mogao držati svježim za Atletico Madrid i United što je nesumnjivo razborita strategija.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!