NaslovnicaVijestiPOTVRĐENA MOMČAD PROTIV OSASUNE: Kladioničari oprez - Valverde ide na Osasunu bez...

POTVRĐENA MOMČAD PROTIV OSASUNE: Kladioničari oprez – Valverde ide na Osasunu bez pet ključnih igrača!

Barcelona se u subotu navečer suočava sa Osasunom u nadi da će ponoviti igru kao i protiv Betisa prošlog vikenda gdje su pobijedili sa 5-2.

POTVRĐENA MOMČAD

S međunarodnom pauzom, trener Ernesto Valverde će se nadati da će njegova ekipa odjaviti sa pobjedom, ali će to morati učiniti bez brojnih igrača.

Kao što se vidi u nastavku, klub je potvrdio sastav za susret sa Osasunom, ali nema mjesta za Lionel Messija, Luis Suareza, Ousmane Dembelea, Neta ili Junior Firpoa sa svih pet igrača koji su pretrpjeli ozljede.

Hajduk Split – Dinamo Zagreb: Najava vječitog derbija u 1. HNL!

Zauzvrat, Valverde će morati ponovo naći rješenje, jer su ti pojedinci uglavnom svi ozlijeđeni od prošlog vikenda, a španjolski taktičar bi mogao da se okrene drugim ključnim igračima.

Katalonski divovi su započeli sa porazom protiv Athletic Bilbaa, međutim, pobjeda protiv Betisa će potaknuti moral ekipa i podići samopouzdanje pred utakmicu sa Osasunom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!