NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO: Aubameyang je novi igrač Arsenala

POTVRĐENO: Aubameyang je novi igrač Arsenala

Pierre Emerick-Aubameyang je završio svoj transfer od 56 milijuna funti u Arsenal potvrđeno je od strane njegovog već sada bivšeg kluba Borussije Dortmund.

POTVRĐENO

Napadač je potpisao trogodišnji ugovor na Emiratesu nakon što je bilo jasno da želi napustiti Borussiju Dortmund.

28-godišnjak je identificiran od strane Arsene Wengera kao zamjenik za Alexis Sancheza koji se pridružio Manchester Unitedu.

Aubameyang napušta Njemačku nakon niza disciplinskih problema u Bundesligi.

[su_premierleague]

Dortmund je najavio njegov odlazak u posljednjem danu transfer roka, a Michy Batshuayi ga je zamijenio.

Sportski direktor tvrtke BVB-a Michael Zorc objašnjava: “Osim neugodnih događaja posljednjih tjedana, želimo se sjetiti da je priča o Pierre-Emerick Aubameyangu u BVB-u već četiri godine bila jedna priča o uspjehu.”

“U ovom je trenutku učinio sjajne stvari za Borussiju Dortmund, postigao je važne golove i dio tima koji je doveo Borussiju Dortmund do osvajanja DFB kupa u 2017. godini. Želimo Pierre-Emericku sve najbolje u njegovoj budućnosti u Arsenalu.”

[su_no1forfootball]

Ali njegova snaga pred golov je neprocjenjiva nakon što je postigao 141 gol u 212 nastupa u četiri i pol godine.

Aubameyang će se povezati sa bivšim Dortmundovim suigračem Henrikhom Mkhitaryanom nakon što se Armenac pridružio Arsenalu u sklopu Sanchezovog transfera.

Profesionalnu karijeru je započeo u redovima talijanskog Milana, ali nije odigrao niti jednu utakmicu za klub, već je bio četiri sezone na posudbama.

Svoj prvi nastup je imao u Dijonu, gdje je odigrao 34 ligaška nastupa i postigao osam golova. Zatim odlazi na posudbu u Lille gdje je odigrao 14 utakmica i postigao dva gola.

2010. godine prelazi u Monaco, također na posudbu, gdje se zadržava samo šest mjeseci, te u 2011. godini u siječnju prelazi u Saint-Etienne također na posudbu, gdje potpisuje i stalni ugovor u prosincu te godine.

4. lipnja 2013. godine prelazi u Borussiju Dortmund i svoj prvi gol postiže u Ligi prvaka u utakmici protiv Napolija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!