NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO IZ ATLETICA: Klauzula od 125 milijuna eura plaćena - Griezmann potpisuje...

POTVRĐENO IZ ATLETICA: Klauzula od 125 milijuna eura plaćena – Griezmann potpisuje petogodišnji ugovor!

Napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann je potvrdio da će napustiti klub na kraju sezone, dok glasine navode da će preći u Barcelonu.

Potvrđeno iz Atletica

Španjolski prvaci razgovaraju sa francuskim internacionalcem o mogućem petogodišnjem ugovoru na Camp Nou kako bi ojačali svoj napad tijekom ljetnog prijelaznog roka, izjavio je novinar Fabrizio Romano.

Blaugrana je, kako se izvješćuje, spremna platiti njegovu klauzulu o oslobađanju od 125 milijuna eura kako bi Griezmann stigao u Barcelonu ovog ljeta.

Griezmann je odbio preseljenje u Barcelonu na ljeto 2018. godine i najavio planove o boravku u Atletico Madridu u dokumentarnom filmu La Decision. Međutim, čini se da je Barcelona obnovila svoje napore da dovede pobjednika Svjetskog prvenstva u svjetlu njihovog dramatičnog ispadnaja iz Lige prvaka od Liverpoola.

Atletico je želio izbjeći još jedno ljeto špekulacija o transferu o njihovoj zvijezdi i sazvao sastanak kako bi razgovarao o njegovoj budućnosti, izjavio je David Cartlidge iz ESPN-a.

Griezman je navodno rekao Atleticu da želi otići kako bi pronašao ‘novi izazov’, prema pisanju Isaka Suareza iz Marce. 28-godišnjakova klauzula o oslobađanju iznosi 200 milijuna eura, ali se do 1. srpnja smanjuje na 125 milijuna eura.

Griezmann će platiti klauzulu o oslobađanju, ali nije rekoa klubu gdje će otići, piše Cartlidge.

Francuz je i ove sezone odigrao ključnu ulogu za Atletico, postigavši 21 gol na svim natjecanjima kako bi njegova ekipa završila na drugoj poziciji iza Barce u La Ligi.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!