NaslovnicaVijestiPotvrđeno iz Barcelone: Sve je dogovoreno, igrač na putu za Englesku

Potvrđeno iz Barcelone: Sve je dogovoreno, igrač na putu za Englesku

Potvrđeno iz Barcelone da su čelnici Manchester Cityja i Katalonci sklopili sporazum na relaciji Claudio Bravo – Manchester City. Pep Guardiola je trener poznat po svojoj pedantnoj pažnji na detalje kada je u pitanju vlasništvo igrača koji odgovaraju njegovim taktičkim zahtjevima.

Potvrđeno iz Barcelone

Menadžer Manchester Cityja se odlučio za dovođenje novog vratara koji bi zamijenio Joe Harta i igrao kao ‘sweeper-vratar’, ulogu koju je on koristio cijele svoje karijere.

Guardiola je umjesto Harta, odabrao Willy Caballeroa za prve dvije premierligaške utakmice ove sezone, te u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv Steaue Bukurešt.

Posudba je navodno najvjerojatniji ishod za engleskog reprezentativca dok će City izgleda dovesti novi prvi izbor golmana pred kraj prijelaznog roka, koji se zatvara za nešto manje od dva tjedna.

Međutim, čini se da je Guardiola postigao dogovor unaprijed nakon što su izašle nove vijesti iz Barcelone, da je Bravo kandidat za zamjenu Harta.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

BBC Sport prenosi da je Barcelona potvrdila sporazum sa Cityjem da im proda Claudio Bravoa.

Barcelonin sportski direktor Robert Fernandez je otkrio da je Čileanac možda odigrao svoju posljednju utakmicu protiv Real Betisa u subotu.

“Imamo početak sporazuma u načelu sa Manchester Cityjem za Claudio Bravoa”, rekao je Robert za TV3 nakon pobjede Barce od 6-2.

“Moramo potpisati vratara. Čekamo događanja ovog tjedna. Kada Claudio ode, nadam se da ćemo imati novog golmana.”

Unatoč tome što je broj jedan u jednom od najvećih klubova u svijetu nogometa, Bravov neizbježni dolazak na Etihad je dobio mješovite reakcije navijača Cityja zbog popularnosti Harta u Manchesteru.

Taj potez bi mogao poslati Harta u Everton ili Sevillu, gdje su oba kluba izrazili svoj interes za 29-godišnjaka iz Manchester Cityja.

Screenshot_20

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!