NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO IZ BAYERNA: Ništa od velikog transfera!

POTVRĐENO IZ BAYERNA: Ništa od velikog transfera!

[su_oglas]

Prvi golman Bayerna Manuel Neuer je trenutno povrijeđen, a zamijeno ga je nesigurni Sven Ulreich, koji je na iznenađenje svih postao prvi golman među stativam.

Bayerna

Pojavila se informacija kako čelnici Bayerna više nemaju strpljenja sa njim, te kako bi mogli dovesti provg golmana Bayer Leverkusena Bernda Lena.

Ipak, Hasan Salihamidžić je kratko prokomentarisao da se taj transfer neće ostvariti, te da se smire strasti među novinarima.

“Hoćemo li dovesti Lena u januaru? Ne, od tog transfera nema ništa. Mi smo veoma zadovoljni sa golmanima koje već imamo na raspolaganju”, rekao je Salihamidžić.

Legendarni igrač Bayerna također je prokomentarisao ždrijeb osmine finala, a Bayern će igrati protiv Bešiktaša.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Znam da će biti teško, ali mislim ipak prošli smo i gore od ovog. Nije ovo prvi put da se mi sastajemo, znam da su oni veoma snažni, te da nije prednost što nam je prva utakmica kod kuće. Teško će biti igrati u Istanbulu”, tvrdi bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Povrijeđeni Maneul Neuer tvrdi kako se pokušava vratiti među stative što je to prije moguće, te da ga neće ništa spriječiti da propusti Svjetsko prvenstvo.

“Neće ništa stati na put između mene i Svjetskog prvenstva. Ako budu dobri rezultati kod doktori i budu mi dali zeleno ssvjetlo, vraćam se odmah na trening”, poručio je Njemački golman.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!