NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO IZ KLUBA: Revolucija u Bayernu počinje odlaskom Arjena Robbena!

POTVRĐENO IZ KLUBA: Revolucija u Bayernu počinje odlaskom Arjena Robbena!

Sjajni Nizozemac Arjen Robben će za mjesec danaući u njegovu jubilarnu desetu godinu u Bayernu iz Münchena, što će ujedno i biti njegov oproštaj u Bavarskoj, gdje je proveo najuspješniji dio svoje klupske karijere.

U upravi Bayerna na ljeto obećavaju remont, koji će pored kupovina biti specifičan i zbog odlazaka nekoliko igrača koji su nedavno u bavarskim divovima igrali glavnu ulogu. Prije svega se misli na legendarni tandem Robbery, Frank Ribery – Arjen Robben, a sada je i manje-više jasno da će obojica nakon isteka ugovora napustiti klub.

OSTANAK U BAYERNU ILI POVRATAK U REAL? Evo što je James Rodriguez odgovorio na ovo pitanje!

Robben, koji je od 2009. godine u ekipi Bayerna osvoji sve moguće trofeje, već je najavio da neće produljiti  ugovor s klubom.

„Mogu vam reći da je ovo moja posljednja godina u Bayernu i dobro je što je tako. Sam sam donio odluku da će ovo biti moja zadnja godina. Nakon deset godina, ovo je pravi trenutak za rastanak. Klub ide dalje a i ja ću krenuti dalje. Ovo je kraj vrlo dobrog i dugog razdoblja “, izjavio je Robben na druženju s navijačima, sugerirajući kako njegova aktivna karijera neće biti gotova.

“Neću se umiroviti”, rekao je Robben, koji je prethodno izrazio želju da se povuče u svom matičnom klubu Groningenu.

Robben je za Bayern u njemačkoj ligi odigrao 198 utakmica i postigao 98 pogodaka, osvojio je šest naslova s ​​njemačkog prvaka a sa Bayernom ječak tri puta (2010, 2012 i 2013) igrao u finalu Lige prvaka koje je i osvojio 2013 godine gdj eje također i bio strijelac u finalu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!