NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO JE: Mino Raiola preminuo u 54. godini života

POTVRĐENO JE: Mino Raiola preminuo u 54. godini života

Raiola je patio od bolesti nakon što je hitno prebačen u bolnicu u Milanu još u siječnju. Svjetski mediji su netočno izvijestili da je umro u četvrtak poslijepodne ali kao odgovor, Jose Fortes Rodriguez, Raiolina desna ruka, otkrio je da nije preminuo, ali da je u lošem stanju.

Međutim, danas poslijepodne objava sa Raiolinog Twitter profila potvrdila je njegovu smrt i napisali su da se borio do kraja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U izjavi je stajalo: “U beskrajnoj tuzi, dijelimo smrt najbrižnijeg i najnevjerojatnijeg nogometnog agenta koji je ikada postojao.”

“Mino se borio do kraja istom snagom koju je stavio na pregovaračke stolove kako bi obranio naše igrače. Kao i obično, Mino nas je učinio ponosnim.”

“Mino je svojim radom dotaknuo mnoge živote i napisao novo poglavlje u povijesti modernog nogometa. Njegova prisutnost će zauvijek nedostajati.

“Minova misija da nogomet učini boljim mjestom za igrače nastavit će se s istom strašću.”

Raiola je predstavljao igrače visokog profila kao što su Paul Pogba, Zlatan Ibrahimović, Mario Balotelli i Erling Haaland i bio je jedan od najpoznatijih agenata u svjetskom nogometu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!