NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO KOLIKO ĆE BITI VAN TERENA: Veliki problemi za Barcelonu nakon gadne...

POTVRĐENO KOLIKO ĆE BITI VAN TERENA: Veliki problemi za Barcelonu nakon gadne ozljede Lionel Messija!

Potvrđeno koliko će biti van terena. Veliki problemi za Barcelonu nakon gadne ozljede Lionel Messija! Lionel Messi je bio utjecajan u Barceloninoj pobjedi nad Sevillom u subotu navečer, ali je izazvao veliku zabrinutost nakon što je bio prisiljen da napusti teren zbog ozljede ruke.

Potvrđeno koliko

31-godišnjak je postigao svoj 12 pogodak ove sezone, nakon što je Barcelona osigurala pobjedu od 4-2 nad svojim rivalima za prvo mjesto u La Ligi, ali to nije mnogo trajalo.

Nakon što je pronašao mrežu u 12. minuti, on je morao biti zamijenjen u 26. minuti, jer je nespretno pao na svoju ruku i vidljivo je bio u velikoj količini boli kada je ostao na terenu, kao što se vidi ispod.

[su_bet365_100bonus]

Katalonski divovi su objavili službenu izjavu za stanje Lionel Messija i za ozbiljnost ozljede, te su potvrdili da će biti van terena oko tri tjedna, zbog frakture kostiju.

Sa njihovom utakmicom u Ligi prvaka u srijedu protiv Intera, Barcelona će biti razočarana što je njihov talisman isključen, ali će se nadati da će se brzo oporaviti.

[su_bet365_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!