POTVRĐENO KOLIKO ĆE BITI VAN TERENA: Veliki problemi za Barcelonu nakon gadne ozljede Lionel Messija!

Potvrđeno koliko će biti van terena. Veliki problemi za Barcelonu nakon gadne ozljede Lionel Messija! Lionel Messi je bio utjecajan u Barceloninoj pobjedi nad Sevillom u subotu navečer, ali je izazvao veliku zabrinutost nakon što je bio prisiljen da napusti teren zbog ozljede ruke.

Potvrđeno koliko

31-godišnjak je postigao svoj 12 pogodak ove sezone, nakon što je Barcelona osigurala pobjedu od 4-2 nad svojim rivalima za prvo mjesto u La Ligi, ali to nije mnogo trajalo.

Nakon što je pronašao mrežu u 12. minuti, on je morao biti zamijenjen u 26. minuti, jer je nespretno pao na svoju ruku i vidljivo je bio u velikoj količini boli kada je ostao na terenu, kao što se vidi ispod.

Katalonski divovi su objavili službenu izjavu za stanje Lionel Messija i za ozbiljnost ozljede, te su potvrdili da će biti van terena oko tri tjedna, zbog frakture kostiju.

Sa njihovom utakmicom u Ligi prvaka u srijedu protiv Intera, Barcelona će biti razočarana što je njihov talisman isključen, ali će se nadati da će se brzo oporaviti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.