NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO - Loris Karius u finalu Lige prvaka imao je potres mozga!

POTVRĐENO – Loris Karius u finalu Lige prvaka imao je potres mozga!

ISTINA ILI ALIBI – Loris Karius imao je potres mozga, potvrdili su eksperti s Harvarda u Bostonu. Karius je za vrijeme svog godišnjeg boravka u Americi obavio preglede i pronašao si alibi za katastrofalnu predstavu u Kijevu, no pitanje je li to stvarno točno?!

Prošlo je 11 dana od finala Lige prvaka u Kijevu, ali strasti se ne smiruju. Već za vrijeme finala Lige prvaka pojavila se zanimljiva teorija o tome kako je Sergio Ramos s namjerom ozlijedio Salaha, točnije – napravio mu je polugu na ruci. Ono što je zanimljivo u vezi te situacije jest činjenica da Ramos vuče Salahovu desnu ruku, a Salah pada na svoje lijevo rame koje je u konačnici i povrijeđeno.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Na tu se teorija sada već lagano zaboravlja, ali neutješni navijači Liverpoola sada imaju novu teoriju – Sergio Ramos s namjerom je izazvao potres mozga Kariusu, koji je samo dvije minute nakon Ramosovog lakta napravio kardinalnu grešku kod koje je Benzema zabio gol.

Doktori iz Bostona zaista tvrde kako je udarac u glavu mogao izazvati potres mozga koji bi za rezultat dao donošenje čudnih odluka, loše reakcije i druge slične stvari koje su Liverpoola koštale titule prvaka Europe. Eksperti za mozak iz Bostona tvrde kako je Karius na utakmici pokazao mnoge psihičke simptome potresa mozga, a sada su na pregledima utvrdili kako je vrlo vjerojatno zaista došlo do potresa mozga.

[su_cashout]

Dakle, prema svemu sudeći – svaka čast Garethu Baleu koji je službeno proglašen za igrača utakmice, ali najveći dio posla zapravo je obavio Sergio Ramos. On je bio u duelu sa Salahom kada je Egipćanin pao na lijevo rame i on je bio taj koji je Kariusu izazvao potres mozga što je možda razlog dvije neobjašnjive pogreške u finalu Lige prvaka.

No, ukoliko je ovo zaista istina, a neki marketinški spin da se Kariusu malo skine teret s ramena, onda je Real zaista imao sreće da se od dva naizgled ne previše opasna duela dogode dvije takve stvari (Salahov izlazak iz igre i Kariusove greške), onda je očito suđeno da ‘Kraljevi’ dignu svoju 13. titulu prvaka Europe.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!