NaslovnicaVijestiPotvrđeno: Novi trener Intera će dobiti dvije velike zvijezde!

Potvrđeno: Novi trener Intera će dobiti dvije velike zvijezde!

U glavnom gradu mode očekuje se konkretno osvježenje igračkog kada ovo ljeto. Više ili manje je jasno da će doći do promjene na trenerskoj poziciji, a novi strateg će na poklon dobiti dva odlična nogometaša sa Otoka.

INTER BEZ KLJUČNOG

Opće uvjerenje vlada da će Antonio Conte zamijeniti Luciana Spalettija na poziciji trenera Intera. Čelnici kluba novom treneru, koji se bori za plasman u Ligu prvaka u posljednjem kolu Serie A, želi podariti izrazito jaču ekipo no što je to slučaj sada.

ZIDANE OSOBNO NAZVAO ZVIJEZDU UNITEDA: Veliki udarac za Real Madrid – United traži previše novca!

Sky Sports prenosi da Nerazzuri žele Victor Mosesa i Romelu Lukaku u svojim redovima. Obojica su na listi želja Contea jer je sa Mosesom odlično surađivao u Chelseaju a želio je i Lukakua u svojim redovima, ali se Belgijanac 2017. godine odlučio za Manchester United.

Nigerijski reprezentativac Moses trenutno se nalazi na 18-mjesečnoj posudbi u Fenerbahceu, tako da bi njegov transfer mogao biti komplikovaniji. Lukaku je već neko vrijeme u igri da zamijeni Maura Icardija u Interu na vrhu napada. Očekuje se kako će Inter Unitedu ponuditi Ivana Perišića i još 30 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!