NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO: Predsjednik Barcelone Josep Bartomeu otkrio da traju pregovori za pojačanje od...

POTVRĐENO: Predsjednik Barcelone Josep Bartomeu otkrio da traju pregovori za pojačanje od 100 milijuna!

Predsjednik Barelone Josep Bartomeu potvrdio je da je klub navodno vodio razgovore o mogućem transferu za napadača Intera Lautara Martineza.

Predsjednik Barcelone

Katalonski divovi mogli bi dugoročno zamijeniti Luisa Suareza u napadu, a Martinez se pokazao kao vrhunski talenat sa svojim nastupima na San Sirou ove sezone.

Nedavno se tvrdilo da Barcelona cilja na Martineza, a Mundo Deportivo je izvijestio da su spremni ispuniti njegovu otkupnu klauzulu od 111 milijuna eura (100 milijuna funti).

Bartoeu je sada govorio o vezama sa argentinskim napadačem, potvrdivši da su nedavno održani pregovori, iako su trenutno na čekanju, jer klub ulazi u fazu analize.

U razgovoru za TV3, Bartomeu je rekao: “U slučaju Lautara pregovori se trenutno zaustavljaju, razgovarali smo sa Interom prije nekoliko tjedana. Nalazimo se u fazi analize.”

Navijači Barcelone bez sumnje će se nadati da će klub uspjeti dovršiti ovaj transfer, jer ovo nije najbolje doba na Nou Campu, te bi vrhunsko pojačanje poput ovog zasigurno bilo potrebno kako bi Quique Setien vratio ekipu u najbolju formu sljedeće sezone, ako ostane menadžer do tada.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!