NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO: U Manchester Unitedu započeli aktivnosti oko još jednog velikog transfera!

POTVRĐENO: U Manchester Unitedu započeli aktivnosti oko još jednog velikog transfera!

U Manchester Unitedu već prave planove za ljetni transfer rok u kojem će uprava klupa i Ole Gunnar Solskjaer imati pune ruke posla. Iako je United uspio kupiti Brunu Fernandesa prošli mjesec, i dalje su zainteresiranz za nogometaša Aston Vile.

Manchester United identificirao

Nekoliko medija izvještava da se između Jacka Grealisha i Manchester Uniteda nešto događa. Igrač je očito spreman napustiti Aston Vilu, koja usprkos novom vlasniku nije u stanju slijediti njegove ambicije te će prema svcemu sudeću klub iz Birminghama napustiti na ljeto.

Transfer glasine: Werner na meti još jednog velikana, Chelsea kupuje novog golmana, City i United se bore za defanzivca iz Serie A

Manchester United je zainteresiran za igrača, ali još uvijek nije poslao nijednu zvaničnu ponudu, javlja Manchester Evening News. No igrač je već odlučan naputiti klub a samo je pitanje vremena kada će United poslati i zvaniču ponudu za ovog Engleza. Grealish navodno već traži prikladan dom u Manchesteru i okolici.

Transfer bi mogao biti financiran nakon prodaje Paula Pogbe koji bi na Old Trafford mogao napustiti na ljeto i karijeru nastaviti u Realu ili se vratiti u Juventus.

Grealish je odličan ove sezone u dresu Aston Ville i na 23 odigrana meča postigao je 7 pogodaka što je za veznjaka odlična statistika.

Najnovije vijesti

Messijeva potpisana salveta prodana za 760.000 funti

0
Salveta na kojoj je Lionel Messi 2000. potpisao ugovor o pridruživanju Barceloni prodana je za 760.000 funti, objavila je britanska aukcijska kuća Bonhams u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!