NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO: Zvijezda od 90 milijuna funti iz Bundeslige spreman napraviti transfer u...

POTVRĐENO: Zvijezda od 90 milijuna funti iz Bundeslige spreman napraviti transfer u Liverpool!

Liverpoolu su danas stigle neke pozitivne vijesti o transferu, pošto veznjak Bayer Leverkusena Kai Havertz potvrđuje da je spreman razgovarati o odlasku.

POTVRĐENO

Njemački internacionalac izgleda ubudljivo i mogao bi u budućnosti napraviti korak ka većem klubu, gdje izvještaji navode kako bi njegova cijena bila 90 milijuna funti.

Havertz izgleda kao da bi u ovom trenutku mogao biti sjajan za Liverpool, jer se čini da bi dobro odgovarao nogometnom stilu Jurgen Kloppa.

Sa Naby Keitom i Xhedranom Shaqirijem koji ne postižu željeni učinak na Anfieldu, u ovom Liverpoolovom sastavu sigurno ima mjesta za Havertza.

Govoreći o svojoj budućnosti, 20-godišnjak je rekao: “Slušam mnoge ljude, ali na kraju će to biti moja odluka.”

“Prihvatit ću svaki sasvjet koji mi Low može dati, jer ima mnogo iskustva – ne bi bilo pametno ne slušati ga.”

Ostaje nam da vidimo kada će se ti razgovori dogoditi i kako će teći, no ova izjava Havertza će se sigurno smatrati ohrabrujućim vijestima za Redse.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!