NaslovnicaVijestiPOTVRDIO DA IDE U UNITED? Evo što je De Ligt uradio na...

POTVRDIO DA IDE U UNITED? Evo što je De Ligt uradio na društvenim mrežama!

Zvijezda Ajaxa Matthijs de Ligt dodatno je potpalio špekulacije o mogućem prelasku u redove Manchester Uniteda lajkujući objavu na instagramu legende tog kluba Rija Ferdinanda.

De Ligt nagovijestio transfer u United

Nizozemski reprezentativac će gotovo sigurno napustiti Amsterdam ovog ljeta, a to je potvrdio i izvršni direktor Ajaxa Edwin van der Sar, koji je nedavno rekao kako je De Ligt najvjerovatnije odigrao svoju posljednju utakmicu za klub, te da bi volio otići u Englesku ili Španjolsku.

U posljednjih nekoliko tjedana mnogo se pisalo o tome kako će on otići u Barcelonu, koja je u zimskom prelaznom roku već dogovorila dolazak njegov suigrača Frenkieja de Jonga, ali izgleda kako do toga ipak neće doći.

Navodno, Manchester United je poslao daleko bolju ponudu za 19-godišnjaka, koji bi na Old Traffordu bio jedan od ključnih igrača i centralni dio Solskjaerove obnove tima, dok bi u Barci imao veliku konkurenciju na toj stoperskoj poziciji, s obzirom da su tu još i Pique, Umtiti i Lenglet.

Ukoliko aktivnost na društvenim mrežama znači bilo što, ‘Crveni vragovi’ su u prednosti kada je u pitanju utrka za njegov potpis. Naime, oni su ranije ovog tjedna proslavili 11. godišnjicu pobjede protiv Chelseaja u Ligi prvaka, a De Ligt je lajkovao objavu Rija Ferdinanda na instagramu vezanu baš za tu pobjedu.

Rio, koji se također povezuje sa povratkom u Manchester United, ovaj put na funkciju tehničkog direktora, u opis te objave je napisao: “21. maj 2008. godine, kiša u Moskvi. Kakva noć, kakav tim.” On je nedavno De Ligta nazvao najboljim mladim centralnim defanzivcem na svijetu, te dodao kako je rođen da igra na najvećoj pozornici. Da li će ta pozornica biti Old Trafford, ostaje nam da vidimo uskoro.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!