NaslovnicaVijestiPovijesni trenutak: Imenovana prva žena koja će voditi muški profesionalni tim u...

Povijesni trenutak: Imenovana prva žena koja će voditi muški profesionalni tim u Engleskoj

Forest Green Rovers, engleski četvrtoligaš, imenovao je Hannu Dingley kao privremenu glavnu trenericu, što je povijesni trenutak jer postaje prva žena koja će voditi muški profesionalni tim u Engleskoj. Dingley preuzima kormilo Forest Greena nakon odlaska Duncana Fergusona, koji je napustio klub nakon što su ispali iz League One u League Two, četvrtu razinu engleske nogometne lige.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U siječnju je Škot imenovan, ali nije uspio zadržati Roversse u League One. Tijekom sezone su pobijedili samo u šest od 46 utakmica. Klub iz Gloucestershirea je sada postavio Hannu Dingley kao privremenog trenera na šest mjeseci. Ona je tako postala prva žena koja vodi mušku profesionalnu seniorsku momčad u Engleskoj.

“Stvarno sam uzbuđena zbog ovog sljedećeg koraka u mojoj karijeri”, rekla je Dingley, koja ima UEFA-inu profesionalnu trenersku licencu.

Hannu Dingley, 39-godišnjakinja s magisterijem iz sportskog treniranja s prestižnog Sveučilišta Loughborough, stekla je bogato iskustvo kao trenerica u akademiji Notts Countyja i kao voditeljica u akademiji Burton Albiona. Prije četiri godine pridružila se Forest Greenu s ciljem preuzimanja odgovornosti za razvoj akademije.

“Hannah je bila prirodni izbor. Odradila je fantastičan posao vodeći našu akademiju i dobro je usklađena s vrijednostima kluba. Možda je znakovito za nogomet da ćemo donošenjem ovog imenovanja na temelju zasluga otvoriti novo poglavlje”, rekao je predsjednik kluba.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!