NaslovnicaVijestiPOVIJEST GOVORI DA BI TOTTENHAM MOGAO ISPASTI VEČERAS: Evo i zašto je...

POVIJEST GOVORI DA BI TOTTENHAM MOGAO ISPASTI VEČERAS: Evo i zašto je to tako!

Povijest govori da bi Tottenham mogao ispasti večeras! Evo i zašto je to tako! Tottenham će ove večeri igrati protiv Borussije Dortmund u povijesno vrlo jakom položaju.

POVIJEST GOVORI

U povijesti Lige prvaka, domaćini su pobijedili prvu utakmicu sa tri ili više golova 23 puta. Samo tri puta domaća momčad nije uspjela napredovati. Dortmund to nikada nije učinio.

Međutim, vratimo sad unatrag šest godina. Tottenham je ostvario pobjedu od 3-0 u prvoj utakmici na White Hart Laneu protiv Intera u osmini finala Europske lige. Gareth Bale, Gylfi Sigurdsson i Jan Vertonghen su postigli golove u to vrijeme.

Tjedan dana kasnije, Spursi su se vratili na San Siro sa punom kontrolom nad utakmicom, dok stvari nisu krenule drugim putem.

Gol glavom Antonio Cassana, pametan pogodak Rodrigo Palacija i auto gol William Gallasa su izjednačili rezultat do 75 minute.

Vrlo napetih 15 minuta susreta i produžeci. Emmanuel Adebayor je postigao gol šest minuta u produžecima i Tottenham je i dalje do kraja utakmice bio vrlo napet.

Oni su uspjeli izdržati tog dana, ali trebaju biti svjesni Dortmundove forme ove sezone, jer klub iz Njemačke je postigao tri ili više golova 17 puta. Međutim, od 1. prosinca nisu uspjeli sačuvati mrežu netaknutom na Signal Iduna Parku.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!