NaslovnicaVijestiPOVRATAK OTPISANOG: Casillas će nastaviti karijeru u Engleskoj!

POVRATAK OTPISANOG: Casillas će nastaviti karijeru u Engleskoj!

Bivši golman Real Madrida nije igrao još od 1. oktobra kada je Porto odigrao neriješeno protiv Sportinga, a sada se spominje povratak otpisanog Ikera.

POVRATAK OTPISANOG

Kako prenosi AS moguće je da će 36-godišnji Casillas tražiti od Porta da ga puste u januaru u novi klub kako bi stao opet među stative, a prva opcija je Newcastle.

Iker Casillas je 2015. godine prešao iz Reala Madrida u Porto kada je Rafa Benitez preuzeo Kraljevski klub.

Sada bi jedan od najboljih golmana svih vremena mogao doći u Premiership, te je ova vijest odjeknula kao bomba na otoku.

[su_live_koeficijenti]

Kako prenosi AS Newcastle nije jedini zagrijan za Ikera Casillasa, već tu je i Liverpool, koji prati kako se razvija situacija u Portu, te će poslati ponudu za bivšeg igrača Real Madrida.

Mnogi mediji su prenosili kako Rada i Iker nisu u dobrim odnosima, a prošle godine Španac je dao jednu zanimljivu izjavu. Naime, rekao je kako mu je žao Rafe Beniteze.

“Žao mi je zbog Beniteza zbog situacije u kojoj se našao pričao sam s njim u Real. Njemu nije niko sugerirao da ja ne igram, jer on je znao da sam ja pričao s čelnicima kluba o napuštanju kluba, Rafi je bilo žao zbog mene”, kazao je Iker Casillas za The Chronicle prošle godine.

Iker Casillas je za tri sezone, koliko je već u Portu odigrao 93 utakmice.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!