NaslovnicaVijestiPowell: Bio sam glup klinac u Manchester Unitedu

Powell: Bio sam glup klinac u Manchester Unitedu

Bio sam glup klinac u Manchester Unitedu, rekao je igrač Uniteda koji je na posudbi u Hull Cityju. Nick Powell tvrdi da ima namjeru da se dokaže tokom svoje pozajmice u Hull Cityju i želi da pokaže ljudima da on nije ‘smetnja’.

Bio sam glup klinac u Manchester Unitedu

Veznjak Manchester Uniteda, Nick Powell tvrdi da želi da se dokaže da on nije onaj isti ‘glupi klinac’ koji je bio na Old Traffordu, tokom svoje pozajmice u Hull Cityju.

21-godišnjak je potpisao za Sir Alex Fergusona iz Crewe-a u 2012. godini, ali je napravio samo devet nastupa za seniore.

Powell, koji je prešao u Hull City do kraja sezone, je također boravio na posudbi u Wiganu i Leicester Cityju, i insistira da njegov najnoviji transfer prilika da se dokaže.

“Pročitao sam radove, komentare, uglavnom sve što je rečeno o meni”, rekao je Powell za Hull Daily Mail.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Ja nisam onaj glupi klinac više, kao što sam nekada bio, koji je radio sve što mu se kaže. Ja sam shvatio da moram igrati na drugi način, u svakoj utakmici.”

“Ne možete reći i uraditi neke stvari, osjećam se kao izgubljen slučaj, ali osjećam također da to nije istina.”

“Jedini način za to je da igram fudbal i pokažem ljudima da nisam sklon povredama i da nisam smetnja.”

“Ja sam tu da dokažem da znam igrati i da je to ono što želim u životu i da ću doći do nivoa koji mi je potreban. U posljednje tri godine je bilo teško, ali ovo je novi izazov.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!