NaslovnicaVijestiPozadina priče iz 2010: Pošmrkao sam 12 linija kokaina, uzeo piletinu i...

Pozadina priče iz 2010: Pošmrkao sam 12 linija kokaina, uzeo piletinu i otišao pomoći ubici!

Pošmrkao sam 12 linija kokaina, uzeo piletinu i otišao pomoći ubici, su bile riječi Paula Gascoigne zvanog Gazza. Za  The Sun je otkrio pozadinu priče iz 2010. godine kada je krenuo u pomoć Raoulu Moatu, koji je u osvetničkom pohodu ubio novog dečka bivše djevojke i oslijepio saobraćajnog policajca.

Pošmrkao sam 12 linija kokaina

“Sjedio sam u dnevnom boravku sa šest linija kokaina koje sam već povukao. Nisam baš najbolje shvaćao situaciju, ali s dobrom lajnom Raoul i ja smo već sjajni frendovi. A još dvije-tri crte i vjerujem da smo najbolji prijatelji”, započeo je priču Gazza za Sun pa nastavlja:

“S obzirom da se skrio u Rothburyju, kraju gdje sam često pecao, shvatio sam da je vrijeme za pomoć. No prvo priprema: sa 12 linija koke, uzimam kuhanu piletinu, štap za pecanje, ogrtač i bocu cuge. Znam da je žedan, gladan i da mu je hladno, a već je moj brat.”

Gascoigne je sjeo u taksi i krenuo prema Moatu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Kada sam mu nakon sat vremena vožnje kazao da skrene za Rothbury, taksist se okrenuo i pitao, ‘Pa Gazza, nemoj me j… da idemo tamo gdje mislim da idemo’. Odgovorio sam ‘Pa naravno!’ Tresao se od straha. Kazao sam mu da me ostavi i pričeka, jer sam terapeut koji može pomoći čovjeku, mome bratu. Neću dugo…”

Policajac ga je uspio razuvjeriti da dođe do Moata i poslao ga je kući.

“Bio sam potpuno utučen, slomljen jer mi se ohladila piletina… Uglavnom, vratio sam se kući i u zagrljaju s drugom bocom whiskeyja, zaspao sam na kauču. Ujutro kada sam došao sebi, u panici sam uzeo mobitel i vidio 250 propuštenih poziva. Bio sam u stanju ‘Gazza, koji k…?!’ Pored mene bila je piletina, ribički pribor, ogrtač… znao sam da je neko sr…! Upalio sam TV i vidio prizorište te reportera… ‘Ovdje je i Gazza bio sinoć’. Samo sam si kazao: ‘Kakav idiot!”, zaključio je Gazza priču.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!