NaslovnicaVijestiPOZITIVNE VIJESTI ZA LIVERPOOL: Klopp otkrio tko će biti spreman za prvu...

POZITIVNE VIJESTI ZA LIVERPOOL: Klopp otkrio tko će biti spreman za prvu postavu protiv Bayerna!

Pozitivne vijesti za Liverpool! Klopp otkrio tko će biti spreman za prvu postavu protiv Bayerna! Liverpool je primio pozitivne vijesti o kondiciji Georginia Wijnalduma, Xherdan Shaqirija i Dejan Lovrena uoči susreta sa Bayern Munchenom.

POZITIVNE VIJESTI

Redsi se večeras suočavaju sa jednom od najboljih ekipa u Europi na Anfieldu i nadaju se da će biti pojačani povratkom Dejana Lovrena, za kojeg Jurgen Klopp kaže da bi mogao biti spreman nakon ozljede tetive.

Georgginio Wijnaldum, koji je imao proljev prije utakmice protiv Bournemoutha, oporavio se, a Xherdan Shaqiri se također vratio na kon što je propustio utakmicu protiv Bournemoutha zbog ozljede u trbuhu.

“Ne znam 100%,” rekao je jučer Jurgen Klopp. Ponedjeljak je, a mi igramo u utorak, tako da će većina toga biti jasna.”

“Gini je trenirao i izgleda vrlo dobro. Shaq je učinio mnogo toga, tako da će biti vrlo blizu, moramo vidjeti. Dejan, zapravo za njega moram čekati iz minute u minutu ako postoji šansa ili ne. Ali to je gotovo sve, rekao bih.”

“Ako Fabinho bude igrao u Ligi prvaka protiv Bayern Munchena, to neće biti lak posao.”

“Ali mislili smo da ima smisla da ne ostavljamo samo naš posljednji red u obrani od Bayerna, sve ovisi o tome kako se općenito branimo.”

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!