NaslovnicaVijestiPOZITIVNE VIJESTI ZA REAL MADRID: Stiže pojačanje iz Premier lige!

POZITIVNE VIJESTI ZA REAL MADRID: Stiže pojačanje iz Premier lige!

Pozitivne vijesti za Real Madrid! Stiže pojačanje iz Premier lige! Real Madrid je dobio neke pozitivne vijesti o transferu, nakon što je menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola otkrio svoje strahove o tome da bi Brahim Diaz mogao napustiti klub u skorijoj budućnosti.

POZITIVNE VIJESTI

Kao i prema The Sunu, Diaz razmatra odlazak sa Etihada na ljeto i već će moći razgovarati sa klubovima o potpisivanju ugovora na zimskom prijelaznom roku.

The Sun također primjećuje da je interes Real Madrida za veznjaka vrlo jasan i da je Guardiola govorio o Diazu u četvrtak, navodeći da ga žele zadržati u klubu ali da to ne ovisi o njima – to je njegova želja. Inzistiramo da ga želimo, ali agent, on i obitelj odlučuju.

Te riječi će biti dobra vijest za Real Madrid, jer to znači da bi definitivno imali priliku da potpišu dječaka koji ne želi više da ostane u Cityju.

Diaz se mučio da dobije redovniju minutažu u prvoj momčadi, što bi moglo imati korist za Real Madrid , ako odluče da ga potpišu.

Real će moći potpisati Diaza u besplatnom transfer prije ugovora u siječnju prema izvještaju The Suna, pa izgleda da City neće imati vremena da pokuša da ga zadrži u svojim redovima.

Diaz je bio fantastičan za City u onim utakmicama u kojima je dobio priliku, dok je postigao oba gola za ekipu protiv Fulhama u EFL kupu na početku studenog.

Međutim, ovaj trenutak može biti kratkotrajan ako klub doživi gubitak Diaza ove sezone, a to je posebno dobro za europskog suparnika koji se zove Real Madrid.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!