NaslovnicaVijestiPoznat nasljednik Mikela Artete u Arsenalu!

Poznat nasljednik Mikela Artete u Arsenalu!

Antonio Conte bi navodno trebao naslijediti Mikela Artetu, ako on dobije otkaz u Arsenalu, piše Telegraph. Betfair kladionica daje kvotu od 7.00 da će Conte postati sljedeći menadžer Arsenala!

Poznat nasljednik Mikela

Nakon pobjede Chelseaja od 2-0 na stadionu Emirates u nedelju, pojačan je pritisak na posao Artete koji je zabilježio najgori početak sezone u povijesti kluba.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Telegraph je izvijestio da će menadžer Arsenala imati rok do listopada da dokaže svoje sposobnosti u okviru posla.

Nakon Conteovog odlaska iz Intera ovog ljeta, povezivali su ga sa raznim poslovima, a ranije ovog ljeta bio je u naprednim razgovorima sa Tottenhamom.

Kad je Conte razgovarao sa Gazzettom dello Sport, ponovio je da čeka pravi projekat prije nego što ponovo uđe u svijet menadžmenta: “Umjesto toga tražim projekte i spreman sam ostati kod kuće ako nisam uvjeren da je to pravi posao.”

“To ima veze sa vizijom, poštenjem i načelima. Općenito, volim izazove i mnoge od njih sam prihvatio tijekom svoje karijere.”

“Čak i najbolji klubovi koje sam trenirao nikada nisu bili favoriti kada sam stigao.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!