NaslovnicaVijestiPOZNAT RAZLOG: Evo zbog čega Paul Pogba ne želi otići u Real...

POZNAT RAZLOG: Evo zbog čega Paul Pogba ne želi otići u Real Madrid!

Veznjak i jedna od najvećih zvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba navodno ne planira otići u Real Madrid ovog ljeta, i to zbog zanimljivog razloga, izvijestili su danas engleski i španjolski mediji.

Pogba želi u Juventus

Francuski reprezentativac je na Old Trafford stigao iz Juventusa u ljeto 2016. godine za tada rekordnih 105 miliona eura. Međutim, nedavno je dao intervju, u kojem je priznao kako razmišlja o novom izazovu u karijeri, što je aktiviralo alarm kod brojnih europskih velikana, uključujući i njegov bivši klub Juve.

On je u dresu ‘Stare dame’ nastupao četiri godine, tokom kojih se razvio u jednog od najboljih veznjaka na svijetu, a navodno ne bi imao ništa protiv povratka tamo. Međutim, njegov povratak u Torino bi Bianconere skupo koštao ovaj put. Novine Mirror pišu kako ga čelnici Manchester Uniteda ne planiraju pustiti za cifru manju od 160 miliona eura.

Što se tiče Real Madrida, ‘kraljevi’ su već u ovom prelaznom roku potrošili preko 350 miliona eura na dovođenje Edena Hazarda, Edera Militaoa, Luke Jovića i Ferlanda Mendyja. S obzirom na to, predsjednik kluba Florentino Perez nije spreman izdvojiti novih 160 miliona eura i za Pogbu, a kako izvještavaju novine AS, ni Pogba ne bi želio doći na Santiago Bernabeu.

Naime, u izvješću piše kako on ima želju otići nazad u Juventus, gdje bi se udružio sa najvećom zvijezdom Juventusa Cristianom Ronaldom. 26-godišnjak je prije nekoliko dana rekao: “Kao što ste rekli, puno je špekulacija o mojoj budućnosti. U Manchesteru sam tri godine i ide mi sjajno, bilo je tu dobrih i loših trenutaka, kao i kod svakoga. Nakon svega što se dogodilo ove sezone, moje najbolje u karijeri, mislim da bi bilo dobro vrijeme za neki novi izazov. Razmišljam o tome.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!