NaslovnicaVijestiPoznat razlog zbog kojeg Barcelona odustaje od kupovine Hectora Bellerina

Poznat razlog zbog kojeg Barcelona odustaje od kupovine Hectora Bellerina

Pred navijačima Arsenala je vrlo zanimljivo i pomalo naporno ljeto. Nakon što su mnogi od njih pokazali nezadovoljstvo nakon što je Arsene Wenger produžio ugovor na dodatne dvije godine, pojavile su se i špekulacije o mogućem odlasku ključnih igrača.

Barcelona odustaje od kupovine Hectora Bellerina

Zvijezde tima, Alexis Sanchez i Mesut Ozil imaju tek još 12 mjeseci ugovora sa londonskim klubom, a ukoliko ih ‘Topnici’ ne prodaju ovog ljeta, sljedećeg bi mogli otići besplatno.

Međutim, ostanak Wenger i moguć odlazak Ozila i Sancheza nisu jedini problemi koji muče navijače. Njihov klub ove sezone po prvi put nakon dugo vremena neće igrati Ligu prvaka.

S obzirom na to, s odlaskom se još povezuju i Alex Oxlade-Chamberlain, kojeg želi Liverpool, kao i Hector Bellerin, za kojeg već duže vrijeme interes pokazuje njegov bivši klub Barcelona.

Dok budućnost Chamberlaina još uvijek nije poznata, Bellerin će po svemu sudeći ostati u Londonu.

Kako danas pišu španjolski mediji, trener Barcelone Ernesto Valverde odustao je od Španjolca, a glavni razlog je taj što njegove tehničke sposobnosti nisu dovoljno dobre za dres Blagurane.

Pored toga, fizička sprema igrača se također dovodi u pitanje. 22-godišnjak je imao problema sa gležnjima u prošlosti, te katalonski klub ne želi riskirati s obzirom da bi morao platiti veliku sumu za njega.

Valverde se navodno okrenuo dovođenju Nelsona Semeda iz Benfice, za kojeg je već poslana ponuda od oko 30 miliona eura, dok je druga opcija defanzivac Chelseaja i španjolski reprezentativac Cesar Azpilicueta.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!