NaslovnicaVijestiPoznat sudac utakmice Juventus - Real Madrid ...

Poznat sudac utakmice Juventus – Real Madrid …

U utorak se na Juventusovom stadionu igra prva utakmica četvrtine finala Lige prvaka između Juventusa i Real Madrida. Prošlogodišnji finalisti Lige prvaka jučer su slavili i jedni i drugi i dobroj formi ulaze u ovaj dvoboj.

Krovna europska nogometna organizacija UEFA odredila je suca za prvu utakmicu Juventusa i Real Madrida. Riječ je o Cuneytu Cakiru iz Turske. Realu je Cakir u zadnjih godinu dana svirao dva puta u Ligi prvaka, oba puta Real je izgubio. Izgubio je Real od Atletico Madrida na Calderonu u polufinalu te protiv Tottenhama na Wembleyu u grupnoj fazi ove sezone.

[su_bet365_100_bonus]

No Cakira se pamti i po utakmici Manchester United – Real Madrid kada je Nani dobio sporni crveni karton zbog faula na pola terena. Tada je Fergusonov United ispao protiv Mourinhovog Reala u utakmici u kojoj je Luka Modrić zabio fenomenalni gol na Old Traffordu.

S druge strane, navijači Juventusa Cakira pamte po finalu Lige prvaka u Berlinu protiv Barcelone. Juventus je tada poražen rezultatom 3-1, ali ostali su repovi zbog sporne situacije oko penala nad Pogbom pri rezultatu 1-1. Ukupno je Cakir Juventusu sudio četiri utakmice u Ligi prvaka, od 4 utakmice ‘Stara dama’ slavila je u dvije, a u dvije je poražena. Real Madridu Cakir je u Ligi prvaka ukupno sudio 9 utakmica od kojih je ‘kraljevski klub’ u pet slavio, u dvije je remizirao i u dvije izgubio.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Cuneyt Cakir jedan od najboljih sudaca svijeta, a to dokazuje i činjenica da mu je UEFA ove sezone dala da sudi najbolje utakmice Lige prvaka poput Atletico Madrid – Chelsea, Tottenham Hotspur – Real Madrid, Bayern Munchen – PSG i Chelsea – Barcelona. Također, izabran je i za suca na nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

No, na stranu tko će dijeliti pravdu na terenu, bitno je tko će braniti boje Juventusa i Reala, a sada se samo zna da na terenu neće biti Miralema Pjanića i Benatije, a možda ni Alexa Sandra dok Zidane vjerojatno neće moći računati na Nacha.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!