NaslovnicaVijestiPOZNATA MOMČAD REALA PROTIV PSG-A: Evo sa kojim sastavom će sutra izaći...

POZNATA MOMČAD REALA PROTIV PSG-A: Evo sa kojim sastavom će sutra izaći Zinedine Zidane!

Real Madrid objavio je svoj popis momčadi za prvu utakmicu Lige prvaka u srijedu protiv PSG-a. Momčad je na putu ka glavnom gradu Francuske, a trener Zinedine Zidane razgovarat će o tome na konferenciji za novinare nešto kasnije.

POZNATA MOMČAD REALA

MOMČAD REAL MADRIDA:

Vratari: Courtois, Arreola i Altube
Braniči: Carvajal, Militao, Varane, Odriozola, Mendy i De la Fuente.
Vezni igrači: Kroos, Casemiro i James.
Napadači: Hazard, Benzema, Bale, Lucas V, Jović, Vinicius Jr. i Rodrygo.

Najava prvog kola Lige prvaka (UTORAK)

Ni Ramos ni Nacho nisu dostupni za ovu utakmicu, a to znači da će Militao dobiti svoj prvi start u momčadi. Srećom po njega u ovoj utakmic neće nastupiti PSG-ov napadački trojac Cavani, Neymar i Mbappe.

Ovo je važna utakmica za obje ekipe, jer bi mogla biti odlučujuća kada je pobjednik skupine u pitanju. Međutim, PSG i Real Madrid imali su alo sreće sa tim što su Brugge i Galatasaray druga dva člana ove skupine, pa bi prilično lagano trebali da pobjeđuju utakmice protiv njih.

Mendy će startovati na lijevom beku Real Madrida, zajedno sa Militaom, tako da će navijači po prvi put moći gledati dva vrlo perspektivna igrača u obrani. Osim toga, Hazard, Bale i Benzema trebali bi započeti sa Casemirom, Kroosom i James Rodriguezom u veznom redu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!