NaslovnicaVijestiPOZNATA NOVA DESTINACIJA DANI OLMA: Dinamo Zagreb odbio tri ponude - ali...

POZNATA NOVA DESTINACIJA DANI OLMA: Dinamo Zagreb odbio tri ponude – ali stiže nova poboljšana iz Bundeslige!

Bayern Munchen je imao turbulentno ljeto do sada. Saga o Leroy Saneu poprimila je pravi preokret, a Bayern sada treba otkriti da li je taj transfer vrijedan za učiniti ili žele uložiti svoj novac negdje drugo.

POZNATA NOVA DESTINACIJA

Dinamov veznjak Dani Olmo, između ostalih, kruži kao takozvani ‘Plan B’ za Sanea. Španjolski vezni igrač sljedeće sezone želi igrati nogomet u Ligi prvaka i moglo bi se pokazati da je to isplativa investicija za Bayern ako je cijena prava.

Novo izvješće iz izdavačke kuće Sportske novosti navodi kako Dinamo Zagreb želi učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi pokušali uvjeriti Olma da ostane sa klubom kroz kvalifikacije za Ligu prvaka.

Najava Premier League 2019/2020

Osim toga, Dinamo Zagreb je već odbio ponude Manchester Uniteda (25 milijuna eura), Evertona (28 milijuna eura) i Bayerna (28 milijuna eura), no od ova tri kluba, Bayern je jedini koji ga još uvijek može kupiti, jer je transferni rok u Premier ligi već zatvoren.

Razumije se da Dinamo želi najmanje 30 milijuna eura za Olma, koji trenutačno ima ugovor sa klubom koji traje do 2021. godine. Dinamo Zagreb osjeća da će, ako napreduju u kvalifikacijama za Ligu prvaka, imati luksuz da pokušaju malo povisiti svoju cijenu za Olma, budući da se nogomet u Ligi prvaka može shvatiti kao poticaj Špancu da ostane u Hrvatskoj.

Dinamo će sutra igrati protiv Ferencvaroša u uzvratnom susretu, nakon što su remizirali sa 1-1 u prvoj utakmici trećeg pretkola. Olmo je postigao pogodak za Dinamo u tom remiju, a također je postigao gol i za pobjedu Dinama od 3-0 u drugom pretkolu nad gruzijskim Saburtalo Tbilisijem. Pored toga, već je postigao gol i asistenciju u hrvatskoj nogometnoj ligi.

Dani Olmo je također na završetku prošle sezone postigao 12 golova i osam asistencija u 44 nastupa na svim natjecanjima.

Bio je svjetla točka španjolske u21 momčadi na Europskom prvenstvu do 21 godine, postigavši četiri gola i tri asistencije tijekom cijelog turnira, a jedan od njegovih golova je došao u finalu protiv Njemačke.

U ovom trenutku će sve ovistiti o tome hoće li se Dinamo Zagreb kvalificirati u grupnu fazu Lige prvaka u kombinaciji sa onim što Bayern odluči učiniti sa Leroy Saneom.

Olmov agent već je naznačio da će Bayern definitivno biti klub u koji bi Olmo mogao otići, pa bi on bio izvediva opcija ako Bayern odluči da ga plati 30 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Tko osvaja Hrvatski nogometni kup? Evo što kažu kladionice!

0
Uzvratna utakmica finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Rijeke i Dinama održat će se na rasprodanoj Rujevici. Nakon remija 0:0 u prvoj utakmici na...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!