NaslovnicaVijestiPoznati češki nogometaš u videu na društvenim mrežama otkrio da je gay:...

Poznati češki nogometaš u videu na društvenim mrežama otkrio da je gay: Ne želim se više skrivati

Čeh Jakub Jankto, nogometaš Getafea koji je trenutno na posudbi u Sparti iz Praga, dao je koliko neobičnu, toliko i hrabru izjavu. Češki veznjak je emotivnim videom na društvenim mrežama svim svojim pratiteljima poručio da je homoseksualac.

“Ja sam gay i ne želim se više skrivati”, rekao je 27-godišnji nogometaš i dodao:

“Kao i svi drugi, imam svoje vrline, imam svoje mane, imam obitelj, imam svoje prijatelje, imam posao koji već godinama radim najbolje što mogu, ozbiljno, profesionalno i sa strašću. Kao i svi drugi. I ja želim živjeti svoj život u slobodi. Bez straha. Bez predrasuda. Bez nasilja, ali s ljubavlju. Ja sam homoseksualac i to više ne mogu skrivati”, rekao je.

Jankto je tijekom karijere igrao za Udinese, Ascoli, Sampdoriju, Getafe i Spartu, a za češku reprezentaciju odigrao je 45 utakmica i postigao jedan gol.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!