NaslovnicaVijestiPoznati čileanski novinar otkrio gdje će Alexis Sanchez igrati sljedeće sezone

Poznati čileanski novinar otkrio gdje će Alexis Sanchez igrati sljedeće sezone

Pred trenerom Arsenala Arseneom Wengerom je dugo i naporno ljeto u kojem, ne samo da će pokušati dovesti nekoliko vrhunskih igrača u klub, već se i pobrinuti da glavne zvijezde ostanu na Emiratesu.

Čileanski novinar otkrio gdje će Alexis Sanchez igrati sljedeće sezone

Francuski stručnjak je bio na udaru kritičara većim dijelom sezone, u kojoj je njegov tim završio na razočaravajućem petom mjestu, zbog čega su mnogi navijači Arsenala tražili njegovu ostavku.

Umjesto toga, on je nedavno potpisao novi dvogodišnji ugovor, te iznenadio navijače kluba uključivši se u borbu za zvijezdu Monaca Kyliana Mbappea, kojeg također želi i Real Madrid.

Dok Wenger odlučuje koje igrače želi dovesti u klub iz sjevernog Londona, pojavilo se mnogo špekulacija o tome tko će otići, a ime koje se najčešće povezuje sa odlaskom je najbolji igrač kluba Alexis Sanchez.

Unatoč tome što njegov tim nije obezbijedio Ligu prvaka sljedeće sezone, Čileanac je osvojio FA Kup slavivši protiv Chelseaja u finalu na Wembleyu.

Njegovi nastupi u sezoni iza nas su privukli pažnju mnogih europskih velikana, a ‘Topnici’ ga svim silama žele zadržati, te su mu navodno ponudili platu od čak 275,000 funti tjedno.

Kakogod, poznati čileanski novinar Fernando Solabarrieta je otkrio da će Alexis Sanchez igrati u Manchester Cityju sljedeće sezone.

On je već radio sa Pepom Guardiolom u Barceloni, a ostaje pitanje hoće li se ‘Građani’ uspjeti izboriti sa Bayern Munchenom, koji je također zainteresovan za čileanskog reprezentativca.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!