NaslovnicaVijestiPoznati datumi nastavka i završetka španjolske La Lige

Poznati datumi nastavka i završetka španjolske La Lige

U javnost su procurili datumi nastavka i završetka španjolske La Lige, odnosno aktualne sezone koja je prekinuta prije dva mjeseca zbog pandemija koronavirusa.

Rukovodstvo španjolske La Lige ubijeđeno je da će sezona biti završena na terenu, u punom formatu, a uveliko se pravi ozbiljan plan koji obuhvata sve neophodne zdravstvene protokole.

Barcelona je potvrdila da su svi igrači imali test negativan na koronavirus i da će danas nastaviti sa treninzima, a u četvrtak uveče pojavila se informacija da bi prvenstvo trebalo da bude nastavljeno 20. lipnja.

Trener Leganesa Javier Aguirre otkrio je da je La Liga obavijestila klubove da planira da se ostatak ligaškog dijela sezone (11 kola) održi između 20. lipnja i 26. srpnja.

Naravno, utakmice bi se igrala bez prisustva publike, a ekipe će imati pravo na pet izmjena u toku utakmice. Odluka stupa na snagu odmah i odnosi se na sva natjecanja koja su startovala ili će uskoro početi, a po rasporedu se završavaju do 31. prosinca ove godine.

Kako se igra ne bi često prekidala, odlučeno je da timovi tih pet izmjena mogu izvršiti u tri navrata, ne računajući mogućnost promjena na poluvremenu.

Usvojeni amadman je privremen, a čelnici FIFA će naknadno donijeti odluku o potrebi njegovog produžavanja i na 2021. godinu.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!