NaslovnicaVijestiPoznati razlozi sukoba koji se dogodio na kraju utakmice Arsenala i Cityja

Poznati razlozi sukoba koji se dogodio na kraju utakmice Arsenala i Cityja

Arsenal je ostvario pobjedu rezultatom 1:0 protiv Manchester Cityja golom Gabriela Martinellija u osmom kolu Premier lige. Nakon završetka utakmice, došlo je do sukoba igrača Cityja Kylea Walkera i Erlinga Haalanda s članom stručnog stožera Arsenala Nicolasom Joverom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Trener Cityja, Pep Guardiola, izjavio je na konferenciji za medije da je upoznat s događajem, ali nije želio otkriti detalje.

Prema izvješću Mirror-a, situacija je postala napeta kada se Jover nakon utakmice pokušao rukovati s Walkerom. Navodno, branič je burno reagirao zbog toga što je Jover odbio pružiti ruku svojim bivšim kolegama nakon dvije utakmice koje su se odigrale prošle sezone između Arsenala i Cityja, a u kojima je City slavio.

Neki su ga počeli optuživati za licemjerstvo. Engleski medij tvrdi da je Jover nakon poraza prošle sezone iskazao nepoštovanje tako što nije želio pružiti ruku stručnjacima iz Cityja. Međutim, nakon pobjede Arsenala proteklog vikenda, Jover je bio puno otvoreniji, što je izazvalo nezadovoljstvo Walkera. Haaland je intervenirao kako bi spriječio daljnje potencijalne konflikte.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!