NaslovnicaVijestiPoznati svi četvrtfinalisti LP

Poznati svi četvrtfinalisti LP

Nakon što su Barcelona i Juventus osigurali svoje prolaske u četvrtfinale Lige prvaka, poznati su svi sudionici. Ove dvije momčadi pridružile su Atletico Madridu i Monacu koji su to uspjeli dan prije i ekipama koje su to učinile prošli tjedan.

Barcelona je svladala Manchester City i u uzvratu golom Ivana Rakitića, dok je Juventus posramio Borussiu Dortmund s 3:0 i prošao s ukupnih 5:1. Strijelci za Torineze bili su dva puta Tevez, te jednom Morata. Dan ranije Atletico Madrid je uspio izjednačiti rezultat iz Leverkusena golom Suareza, te je na jedanaesterce prošao dalje. Monaco je skoro prokockao prednost od 3:1 iz Londona, ali prolaz je osigurao Danijel Subašić sjajnim obranama. Arsenal je slavio 2:0 golovima Girouda i Ramseya, ali to nije bilo dovoljno za potpuni preokret.

Ždrijeb Lige prvaka održati će se u petak u Nyonu s početkom u 12:00 sati.

Svi četvrtfinalisti:

Atletico Madrid (ŠPA)

Barcelona (ŠPA)

Bayern Munchen (NJE)

Juventus (ITA)

Monaco (FRA)

PSG (FRA)

Porto (POR)

Real Madrid (ŠPA)

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!