NaslovnicaVijestiPoznato gdje će se igrati finale Lige prvaka 2020. godine

Poznato gdje će se igrati finale Lige prvaka 2020. godine

Objavljeno je gdje će se igrati finale Lige prvaka 2020. godine, te finale Lige Europe i utakmica UEFA Superkupa, a potvrđen je i kalendar Eura 2020.

Finale Lige prvaka 2020. godine igrat će se na istanbulskom olimpijskom stadionu Ataturk, objavio je predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin.

Stadion sa 76.000 mjesta bio je domaćin i Lige prvaka 2005. kada je Liverpool nadoknadio zaostatak od 3-0 s poluvremena i nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedio Milan.

[su_champions_league_final]

Olimpijski stadion Ataturk pobijedio je u izboru lisabonski Estadio da Luz gdje je 2014. u finalu Real Madrid porazio Atletico Madrid sa 4-1. Sljedeće godine finale najelitinijeg europskog klupskog natjecanja igrat će se na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu.

Finale Europske lige 2020. bit će odigrano u Gdansku, a finale ženske Lige prvaka u Beču. Domaćin UEFA Superkupa je stadion Dragão u Portu.

Izvršni komitet također je potvrdio kalendar EP-a 2020., koje će početi na Olimpijskom stadionu u Rimu 12. lipnja. Uvodni susret bit će odigran u 21:00 sat i vjerojatno će na njemu igrati Italija, ukoliko izbori plasman, prenosi Football Italia. Finale će se igrati na Wembleyu 12. srpnja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!