NaslovnicaVijestiPoznato ime koje preuzima Bayern na kraju sezone?! Bavarci ne žele Tuchela...

Poznato ime koje preuzima Bayern na kraju sezone?! Bavarci ne žele Tuchela ni Nagelsmanna, nego…

Na kraju sezone od Bayerna će se po ko zna koji put u svojoj karijeri oprostiti Jupp Heynckes, ali ovoga puta taj oproštaj je zaista zadnji. Trener koji je ponovo preporodio Bayern, napustit će klub i otići u zasluženu mirovinu a Bavarci imaju nekoliko imena koja žele vidjeti na svojoj klupi.

ime koje preuzima Bayern

U ekipi Bayerna zadnji mjeseci u sezoni će biti vrlo zanimljivi, jer bavarski gigant ima visoke ambicije u Ligi prvaka, međutim, klub također intenzivno razmišlja o igračkom kadru sa kojim će klub ući u novu sezonu. Više ili manje, jasno je da je 72-godišnji će Jupp Heynckes nakon kraja sezone napustiti klupu Bayerna, tako da su Bavarci već nekoliko mjeseci okruženi glasinama o tome tko će zauzeti najprestižnije stolac u njemačkom nogometu.

U krugu kandidata se najčešće spominju imena Jürgena Kloppa, Joachim Lowea i Ralph Hassenhutla, ali ipak mediji smatraju da je glavni kandidat bivši trener Dortmunda Thomas Tuchel. Bild je jučer objavio i ime još jednog trenera koji također ima velike šanse za preuzimanjem Bayerna. Pomalo iznenađujuće se u krugu favorita našao i strateg Freiburga Christian Streich, koji je u Freiburgu još od 2011. godine.

>> Carrasco i Gaitan ni u najgorim noćnim morama nisu mogli da sanjaju ovakav debi u Kini!

Bild tvrdi da su predstavnici Bayern već kontaktirali Streich i da su imali neke informativne razgovore. Streich je poznat u Njemačkoj kao taktički stručnjak i kao trener koji ima vrlo dobar osjećaj za razvoj mladih igrača. Njegov “fan” također je aktualni strateg Bayerna Jupp Heynckes.

[su_bet365_100_bonus]

„Christian Streich je sjajan trener i vrlo ga cijenim. Sviđa mi se način na koji radi i kako komunicira sa svojim igračima. Dobar trener ne može imati samo dobre taktičke zamisli, nego mora biti i psiholog i davati puno pažnje međusobnim odnosima i održavanju dobre atmosfere u klubu”, nedavno je izjavio Heynckes.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!